Tumgik
petardarkholme · 3 years
Text
Ücretsiz Cloaker
Cloaker sistemi, Google içerik politikaları ile uyumlu olmayan internet sitelerinin Google adwords reklamlarından mahrum kalmaması için tercih edilen bir yöntemdir. Google firması bir sitenin kendi politikaları ile uyumlu olup olmadığını bilebilmek için botları görevlendirmektedir. Google botları internet sitesine giriş yaparak içeriğin gerektiği gibi olup olmadığına bakarak karar vermektedirler.
Cloaker sistemi, gelen ziyaretçinin Google bot mu yoksa normal site ziyaretçisi olduğuna karar vererek gerekli yönlendirmeleri yapmaktadır. Ücretsiz cloaker ile siteye gelen Google botları olması gereken içerikler yönlendirilirken normal ziyaretçiler ise normal siteye devam etmektedirler.
Cloaker Nasıl Çalışır?
Ücretsiz Cloaker sistemleri reklam gelirlerinden mahrum olmak istemeyen site sahipleri için önemli bir araçtır. Cloaker sistemi 3 aşamada çalışır. Öncelikle gelen ziyaretçinin IP adresine bakarak konum bilgisi elde edilir. 2. Aşamada ise kullanıcının user agent bilgilerine bakılır. 3. Aşamada ise kullanıcının bir reklam kaynağından gelip gelmediğine bakılır.
Bu 3 aşamadan gerekli kriterleri sağlayan kullanıcılar gerçek ziyaretçi sayılır. Bu 3 aşamadan herhangi birini geçemeyen kullanıcılar ise bot olarak algılanarak gerekli yönlendirme yapılır. Bu işlem sonucunda botlar siteyi olması gerektiği gibi görerek sitenin reklam almasına müsaade ederler. Normal ziyaretçiler ise siteyi olduğu gibi görmeye devam ederler.
Cloaker Avantajları Nelerdir?
Ücretsiz cloaker kullanmanın çok sayıda avantajı vardır. Her şeyden önce cloaker sistemi reklam göstermeyi engellemez. Bir kod bloğu yapısında olmadığından dolayı kodlama bilgisi gerektirmez. Kodlama adına yapılacak olanlar basit işlemlerdir. Bunun yanında cloaker ile yapılan düzenlemeler sitenin genel işleyişini etkilemez.
Bu tür avantajları nedeni ile birçok site sahibi reklam gelirlerinden olmamak için cloaker kullanmaktadır. Biraz seo bilgisine sahip olan site sahipleri birkaç asit düzenleme ile ücretsiz cloaker edinebilirler. İnternette çok sayıda kaynak ücretsiz cloaker konusunda yol göstermektedir.
1 note · View note
petardarkholme · 3 years
Text
Satılık Cloaker
Bir web sitesinin ziyaretçi sayısı arttıkça aldığı reklamlara tıklanma oranları da artar. Bunun yanı sıra bazı durumlarda sitesinde reklam gösteren site sahiplerinin reklam gösterimi sonlandırılmaktadır. Genellikle facebook ve Google reklamlarında görülen bu durumun ana nedenlerinden birisi sitenin içeriklerinin Google ile uyumlu olmamasıdır.
Google belirli bir kalite politikası yürüterek belirli nitelikleri taşımayan internet sitelerine reklam vermemeye ve bu siteleri arama motorlarında göstermemeye gayret eder. Bu nedenle internet sitesinde reklam gösteremeyen ve reklam gelirlerinden mahrum kalan internet siteleri sahipleri satılık cloaker yardımı ile reklam gelirlerini tekrar elde etmeye çabalamaktadır.
Cloaker Sistemi Nedir?
Cloaker, sitesinde Google reklamları içerik politikaları nedeniyle gösterilemeyen web sitesi sahiplerinin satılık cloaker ya da bedava cloaker sayesinde Google botlarını farklı içeriklere yönlendirmesi olayıdır. Olayın esasında ziyaretçinin farklı siteye Google botlarının ise farklı bir siteye yönlendirilmesi yatmaktadır. Bu nedenle de Google bu tür sitelere reklam vermeyi durdurmaz.
Cloaker olayı bedava olabildiği gibi, satılık cloaker bularak bunu satın alarak da bu sistem kullanılabilir. Cloaker sistemi sayesinde sitelerin büyümesi ve gelişmesi de mümkün hale gelmektedir. Site sahipleri içerikleri Google ile uyumlu olmasa dahi reklam gelirlerinden pay almak isterler.
Cloaker Nasıl Çalışır?
Cloaker 3 aşamada çalışır. 1. Aşamada gelen ziyaretçinin konum bilgisine bakılır. Bu amaçla çeşitli API'ler aracılığı ile gelen IP tespit edilerek yer bilgisi elde edilir. 2. Aşamada ise kullanıcı user- agent bilgilerine bakılır. 3. Aşamada ise kullanıcının referrer değerlerine bakılır.
Bu değerlere bakılarak gelen ziyaretçinin Google bot olup olmadığı hakkında karar verilir. Google bot ise bu durumda ziyaretçiye istediği bilgi verilir. Yani ziyaretçi istenilen sayfaya yani Google ile uyumlu içeriklere yönlendirilir. Eğer ziyaretçi gerçek kullanıcı ise doğrudan internet sitesine yönlendirilir.
1 note · View note
petardarkholme · 3 years
Text
Google Cloaker Sistemi
Google cloaker sistemi site sahiplerinin Google ile uyumlu olmayan içerikleri sebebi ile düştükleri reklam gösterememe durumlarına son vermek için geliştirilmiş bir sistemdir. Google bir siteye reklam vermeden önce o sitenin kendi politikaları ile uyumlu içerikleri olup olmadığına bakarak karar verir. Eğer sitenin içerikleri Google politikaları ile uyumlu değil ise bu durumda Google bu siteye reklam vermez ve arama motorlarında bu siteyi listelemez.
Google cloaker sistemi sayesinde site sahipleri sitelerinin içerikleri Google ile uyumlu olmasa dahi arama motorlarında yer alırlar. Adwords reklamlarını sorunsuz olarak internet sitelerinde gösterebilirler. Bunu sağlayabilmek için kullanılan cloaker sistemleri gelen ziyaretçilerin bot olup olmadığına karar veren bir mekanizmadır.
Google Cloaker Mekanizması
Google cloaker mekanizması, Google tarafından siteye gönderilen otomatik bot dosyalarının tespit edilmesini, tespit edilen bu botların Google tarafından uyumlu içeriklere yönlendirilmesini kapsayan bir mekanizmadır. Site sahipleri bu sayede Google botlarına olması gereken içerikleri göstererek, reklam almaya devam ederler. Diğer yandan normal ziyaretçiler Google içerikleri ile uyumsuz olan internet sitesine ziyaretlerine devam ederler.
Cloaker Sistemi Nasıl Çalışır?
Google cloaker sistemi sayesinde kullanıcı tanımlama yapılarak gelen ziyaretçiye özel içerik gösterilir. Bu sistem üç aşamada gelen ziyaretçinin bot olup olmadığına karar verir. İlk aşamada gelen IP bilgisine bakılarak ziyaretçinin yer bilgisinden bot olup olmadığı anlaşılır. İkinci aşamada ise user agent bilgisine bakılır. 3. Aşamada ise ziyaretçinin referrer değerine bakılarak karar verilir.
Sonuç olarak bu üç aşamadan herhangi birinde bot olduğuna karar verilen ziyaretçilerin ziyaretleri normal ziyaret edilen siteden ziyade istenilen içeriğin bulunduğu siteye yönlendirilir. Eğer gelen ziyaretçi bu 3 aşamayı da aşar ise ziyaretçi normal ziyaretçi olarak değerlendirilir ve gerçek siteye yönlendirilir.
1 note · View note
petardarkholme · 3 years
Text
Google Cloaker Nedir Nasıl Kullanılır?
Sitelerin reklam gelirleri birçok site için tek gelir kaynağıdır. En sık tercih edilen reklam mecraları Google tarafından sunulan adwords reklamlarıdır. Bu reklamlar sayesinde birçok site ayakta kalabilmekte ve daha fazla müşteri çekmeye çalışmaktadır. Google adwords bazı durumlarda internet sitelerine reklam hizmeti vermeyi durdurur. Bu durumun genel nedeni site içeriklerinin Google politikaları ile uyumlu olmamasıdır.
Google cloaker bu durumlarda kullanılır. Site sahiplerinin site içeriklerini değiştirmeden Google reklamlarından yararlanabilmeleri, arama motorları ile uyumlu algoritmalara dâhil olabilmeleri Google cloaker ile mümkündür. Site sahipleri internet sitelerini baştan ayağa düzenlemek yerine Google botlarını uyumlu sayfalara yönlendirerek reklam almayı sürdürmeyi başarmaktadırlar.
Google Cloaker Kullanım Şekli
Google cloaker kullanım şekli ziyaretçi odaklıdır. Ziyaretçiler iki türlüdür: 1. Cisi gerçek ziyaretçiler 2. Olarak ise botlar ya da editörler. 2. Kısımdaki ziyaretçiler site hakkında bilgi toplamak için siteyi ziyaret ederler. Google gönderdiği botların ya da editörlerin verdikleri bilgileri dikkate alarak o sitenin uyumluluğunu kontrol eder. Bu kontrol süreçleri sonunda uyumsuz sitelere reklam vermeyi durdurur.
Google cloaker sistemi, google’nın reklam vermeyi reddettiği internet sitelerinin yeniden reklam verebilmesini sağlayarak site sahiplerinin kazançlarının devamlılığını sağlamaktadır. Cloaker sistemi ile ziyaretçilerin reklamları görmesi mümkün hale gelir. Aynı zamanda cloaker sayesinde arama listelerinde görünmeyen internet siteleri tekrar arama motorlarında görünmeye başlarlar.
Google Cloaker Nasıl Çalışır?
Google cloaker temel çalışma mantığı 3 aşamadan oluşmaktadır. Öncelikle gelen ziyaretçinin IP adresine dayalı nüfus bilgisi çıkartılır. İkinci aşamada ise gelen ziyaretçinin user-agent bilgisine bakılır. 3. Aşamada ise ziyaretçinin referrer bilgisine bakılarak reklam yönlendirmesi olup olmadığına bakılır.
Bu 3 aşamayı geçemeyen ziyaretçiler bot olarak değerlendirilerek Google ile uyumlu internet içeriklerine yönlendirilmektedir. 3 aşamayı da geçen ziyaretçiler ise normal kullanıcı olarak sınıflandırılarak siteye yönlendirilir.
0 notes
petardarkholme · 3 years
Text
Çalışan Cloaker
İstenilen web sitelerin arama motorlarında diğer web sitelerine oranla daha öne çıkabilmesini sağlamak için kullanılan aracı sisteme cloaking sistemler  denir. Platform botlarından saklanan illegal reklamların yönetiminde de rol alırlar. Son zamanlarda popülerliğini yitirmiş olsa da Black Hat SEO yöntemi hala kullanılmakta olan bir yöntemdir. Bir çeşit gizleme tekniği olan bu yöntemler arama motorlarında bulunan açıkları gizleyerek sitedeki olası bir düşüşü engelleyerek başarının arttırılmasını sağlar. Bu açıklar  internet sitesi arama motoru botlarından bu yöntemler ile gizlenir. Arama motoru botları cloaker sayesinde sahte hesaplara yönlendirilirken  farklı sayfalara da gerçek kullanıcılar yönlendirilir. Bu sayede sitedeki açıklar gizlenerek onaylanan site içeriği ile yola devam edilir.
Çeşitli Cloaking Sistemler; Google Cloaker, Facebook Cloaker ve Adwords Cloaker...                             
Çok fazla cloaking sisteminin kullanılması mümkün olup; Google  Cloaker Facebook Cloaker ve Adwords Cloaker sistemleri çok yaygın kullanılanlar arasında  yerini alır. Algoritma açıklarının kullanılarak sitedeki açıkları kapatmak ve site başarısını arttırmayı amaçlayan bir sistemdir. Sistem düzgün ve doğru şekilde kullanılmadığı takdirde web sitesi  ceza alabilir. Bu neden ile uzman kişilerden yardım alınmalıdır.                                                                                                                           
Cloaker Sistemler Neden Tercih Edilmez Oldu?                                                                    
Güncel tüm verilerin takibini yapabilecek profesyonel bir cloaker sistemi ile iyi işler yapılabilir. Bu sistem ile içerik ve reklamlar için farklı arama motorlarından onay alır. Gün geçtikçe tercih edilme oranı düşen cloaker sistemler eskisi kadar kullanılmamaktadır. Arama motorlarının teknolojinin artması ile birlikte kendini geliştirmiş olması da bunda oldukça etkili olduğu görülmektedir. Gelişen algoritma ve alt yapıları bu tür sistemlere eğilimi azaltmaktadır. 
Cloaker sistemlere uygulanan cezalarda bu sistemlerin  kullanım oranlarının azalmasına neden olan sebepler arasında yer alır. Bilinçsiz ve profesyonel olmayan kullanıcılar tarafından yönetilen cloaker sistemler oldukça zararlı ve uzak durulması gereken sistemlerdir.
0 notes
petardarkholme · 3 years
Text
Cloaker Sitesi
Cloaker sistemi sitelerin Google ya da facebook reklamlarını kullanarak para kazanmasında içerik sorunlarını aşabilmek için tercih ettikleri sistemleri temsil etmektedir. Cloaker sistemleri sayesinde site sahipleri siteleri Google içerik politikalarını ihlal etmiş olsa dahi adwords reklamlarını alabilmekte, arama motorlarının listelerinde kendilerine yer bulabilmektedir. Sorunlu içerik barındıran web sitelerinin bu yöntem ile Google içerik sorunlarını atlattığı görülmektedir. Cloaker hizmeti sağlayan çok sayıda cloaker sitesi mevcuttur.
Cloaker Sistemi
Adwords cloaker olarak da isimlendirilen cloaker sistemleri sayesinde gelen ziyaretçinin kimlik bilgisine bakılarak lokasyon bulunur. Kimlik bilgisi ziyaretçinin kullandığı cihazın IP numarasıdır. Eğer gelen ziyaretçi gerçek bir ziyaretçi ise normal siteye gider. Gelen ziyaretçi normal ziyaretçi değil bir ajan ya da bot ise bu durumda normal siteye değil, Google ile uyumlu içeriğe sahip siteye yönlendirilmektedir.
Cloaker sitesi bu konuda müşterilere yol göstererek onları cloaker sistemleri ile nasıl Google uyumluluk politikalarını aşabileceklerini gösterirler. Site sahipleri uyumlu içerikleri olmadan reklam geliri elde edebilir ve arama algoritmalarına girebilirler.
Cloaker Sistemi Çalışma Mantığı
Cloaker sitesi site sahiplerine cloaker sistemi ile ilgili yönlendirme yapar. Bir cloaker sistemi 3 aşamada çalışır. Öncelikle gelen ziyaretçinin IP adresi tespit edilerek ziyaretçinin hangi konumdan geldiğine bakılır. Gelen konum bilgisine bakılarak ziyaretçinin gerçek kişi olup olmadığı ortaya çıkar. İkinci aşamada ziyaretçinin user – agent bilgisine bakılarak ziyaretçinin kimliği deşifre edilir.
Son aşamada ise ziyaretçinin reklam üzerinden mi geldiği bilgisine referer değerleri üzerinden bakılarak bot mu yoksa gerçek ziyaretçi olup olmadığına bakılır.  Sonuç olarak bu 3 seçenekten herhangi birisinde bot olduğuna karar verilen ziyaretçiler uyumlu siteye yönlendirilerek bot atlatılmış olur. Eğer gelen ziyaretçi normal ziyaretçi ise normal siteye yönlendirilmektedir.
0 notes
petardarkholme · 3 years
Text
Bedava Cloaker
Adwords cloaker sayesinde sitenizde Google uyumlu içerikler olmasa dahi sitenizden reklam geliri elde edebilirsiniz. Bunu yapabilmek için öncelikle Google ile uyumlu bir site yapmanız gerekir. İçerik olarak Google politikaları ile uyumlu bir internet siteniz yok ise bu durumda bedava cloaker kullanarak durumu kurtarabilirsiniz.  
İnternette çeşitli ortamlarda servis edilen bedava cloaker dosyaları mevcuttur. Cloaker sistemlerinin esas mantığı Google ile uyumlu olmasa da bir siteden gelir elde etmektir. Bu nedenle de birçok site kullanıcısı Google içerik uyumlu site geliştirmek yerine arka kapıdan dolanarak cloaker kullanır.
Adwords Cloaker Nasıl Kullanılır?
Adwords cloaker kullanmak için öncelikle bir web sitesine ve bu sitenin yönetim paneline ihtiyaç duyulur. Bedava cloaker olsun ya da olmasın cloaker sistemlerinin çalışma mantığı aynıdır. Tüm sistemlerde cloaker temel olarak gelen ziyaretçinin kimliği ile ilgilenir. Siteyi ziyaret eden ziyaretçi gerçek bir kişi midir yoksa Google tarafından görevlendirilen bir editör yada Google bot mudur? Adwords cloaker temel çalışma mantığı bu şekildedir.
Adwords Cloaker Nasıl Çalışır?
Adwords cloaker sitenize dahil edildikten sonra bedava cloaker olup olmamasına bakmaksızın gelen aynı mantıkla çalışır. Öncelikle gelen ziyaretçi IP adresi ile tanınarak IP adresine göre bir bot dosyası mı yoksa tekil bir ziyaretçi mi buna karar verilir. Bunun devamında gelen kişinin user –agent bilgilerine bakılarak ziyaretçi ajan olup olmaması hakkında karar verilir. Son aşamada gelen kişinin bir reklam yönlendirmesi ile mi geldiğine bakılır.
Bu üç farklı kriterden herhangi birisi kişinin normal ziyaretçi olmadığına karar verirse kişi bir bot olarak değerlendirilerek ilgili sayfaya yönlendirilir. Eğer gelen kişi normal ziyaretçi ise doğrudan siteye yönlendirilerek siteyi ziyaret etmesi sağlanır. Böylelikle Google botlarının Google ile uyumlu olmayan siteye gelmemesi sağlanmış olur.
0 notes
petardarkholme · 3 years
Text
Adwords Cloaker Sistemi
Google internet ortamının en büyük reklam verenidir. Reklam gelirlerinin bir kısmını site sahipleri ile paylaşan Google sitelerin gelirlerinin önemli bir kaynağıdır. Hiçbir site Google reklamlarından mahrum kalmak istemez. Adwords Google firmasının internet siteleri için tasarladığı reklam içeriklerine verilen isimdir.
Adwords siteler için önemli bir gelir kaynağıdır. Bu kaynağın sürekli olması istenen bir durumdur. Fakat bazı durumlarda Google sitelere reklam vermez. Bunun ana nedeni Google politikaları ile uyumlu içeriklerin sitede yer almamasıdır. Sitenin içeriğini Google formatına uyduramayan site sahipleri Adwords cloaker sistemi ile sitelerini düzenleyebilirler.
Adwords Cloaker Sistemi Nedir?
Adwords cloaker sistemi bir sitenin Google botları tarafından reklam gelirlerinden men edilmesini engellemek için tasarlanmış bir sistemdir. Bu sistemde siteye gelen ziyaretçilerin kimliği önemlidir. Çeşitli yöntemler ile gelen ziyaretçinin Google firmasından mı geldiği yoksa normal ziyaretçi olduğuna karar verilir. Bu duruma göre de farklı içerikler sunulur.
Eğer gelen ziyaretçi Google tarafından gönderilen bir bot ise gerçek siteye değil de olması gereken site içeriklerine ulaşır. Site içerikleri Google ile uyumlu olduğundan dolayı da reklam gelirlerinden bir aksama olmaz. Eğer gelen ziyaretçi normal olarak addedilirse normal site ara yüzüne yönlendirilir.
Adwords Cloaker Sisteminin Avantajları
Adwords cloaker sistemi sistemi site sahiplerine maddi anlamda önemli katkılar sunar. Öncelikle site sahibi birkaç basit düzenleme ile reklam gelirlerinden olmamış olur. Akabinde sitenin içerikten dolayı kapanması tehlikesi ortadan kalkar. Sonraki aşamada ise sitenin arama motorlarında yer alması sağlanır.
Tüm bu nedenlerden ve kurulumu basit olduğundan dolayı cloaker sistemi sıklıkla tercih edilen bir sistemdir. Site sahipleri reklam gelirlerinden mahrum kalmamak ve sitelerinin kapanmasını engellemek için cloaker sistemini tercih ederler. Bu sayede kesintisiz reklam geliri elde edebilirler.
0 notes
petardarkholme · 3 years
Text
Adwords Cloaker
Adwords cloaker sistemi sayesinde kullanıcılar sitelerinin içeriklerinde gereken değişiklikleri yerine getirmeden de Google reklam gelirlerinden pay elde edebilirler. Google adwords sistemi sayesinde kullanıcılar içerikleri Google içerik politikaları ile uyumlu olmasa dahi arama motorlarında görünebilirler ve içeriklerine reklam alarak gelir elde edebilirler. Adwords cloaker ile sitelerin içerik uyumsuzluğu giderilmeden Google ile uyumlu görünmesi sağlanabilmektedir.
Adwords Cloaker Çalışma Mantığı
Adwords cloaker çalışma mantığı gelen ziyaretçilerin gerçek ziyaretçi mi yoksa bir Google botu olup olmadığına karar vermektir. Bu amaçla da çeşitli yöntemler kullanılarak ziyaretçiler hakkında bir karar verilir. Eğer gelen ziyaretçi gerçek bir ziyaretçi ise bu durumda gerçek siteye, eğer gelen ziyaretçi bir bot yani Google robot ise bu durumda diğer siteye yönlendirilir.
Böylelikle site url ismine gelen ziyaretçilerin kimliklerine göre ayrıştırılmaları ve herkesin görmesi gereken siteyi görmesi mümkün hale gelebilmektedir. Adwords cloaker Google botlarının içerikleri kontrol ederken, olması gereken içerikleri kontrol ettikleri sisteme verilen isimdir.
Adwords Cloaker Siteye Kurulduktan Sonra Nasıl Çalışır?
Adwords cloaker siteye entegre edildikten sonra sistem çalışmaya başlar. Öncelikle site url bilgisine bağlanan ziyaretçiler incelenir. Gelen ziyaretçinin IP adresine bakılarak gerçek bir ziyaretçi mi yoksa sanal bir robot mu olduğuna bakılır. Bunun yanında gelen ziyaretçinin bir reklam bağlantısı üzerinden mi yoksa farklı bir yoldan mı geldiği gelen kişinin referer bilgisi üzerinden tespit edilir. Son olarak gelen kişinin User ve agent bilgisine bakılarak gerçek kişi olup olmadığına bakılır.
Bu durumların herhangi birinde robot olduğuna hükmedilen kullanıcılar normalde yayında olmayan uyumlu siteye robot olduğuna hükmedilmeyen kullanıcılar ise yayında olan normal siteye yönlendirilir. Böylelikle Google botlarının normal yayında olan fakat Google içerik politikaları ile uyumlu olmayan siteye girip reklam vermemesi engellenmiş olur.
0 notes
petardarkholme · 3 years
Text
Ads Cloaker
Ads cloaker, Google politikalarına uymayan web sitelerinin Google politikalarına uygun içerik üretmeyi sağlayan bir sistemdir. Google Ads cloaker sistemi de bir başka web sitelerinin gerçek kullanıcılar için farklı içeriklerde çalıştırılması işlemidir. Bu işlemdeki asıl amaç Google politikalarına uymayan Web sitelerinin arama motorunda hazır hale gelmesini sağlamak ve uygunsuz içeriklerin gizlenmesine yol göstermektir. 
Ads Cloaker Nasıl Çalışır?
Ads cloaker web sitesini ziyaret eden kullanıcının IP adresi ile yer tespitini gerçekleştirir. Siteye giriş yapan kullanıcının bot bilgisinin olup olmadığı incelenir. Kullanıcının reklam mecrasının olup olmadığına bakılır. Bahsedilen adımlar Google politikalarına uyum sağlıyorsa kullanıcı asıl web sitesine yönlendirilir. Fakat bu adımlardan bir tanesi dahi eksik olsa Ads cloaker devreye girer ve uygunsuz içerikler ortadan kaldırılır. 
Ads Cloaker Kurulumu Nasıl Yapılır?
Ads cloaker kurulumu yalnızca alanında uzman bilişim uzmanları ya da SEO yöneticileri tarafından yapılmalıdır. Aksi takdirde alanında uzman olmayan kişilerin bu sistemi kurması doğrultusunda web sitesinin yanlış işlemesi ve kapatılması gibi tatsız durumlar meydana gelebilir. Bu sistemin kurulumunun yapılması için öncelikle domain almak gerekir. Diğer hosting işlemleri de tamamlandıktan sonra cloaker sistemine ait olan web sitesi asıl kullanıcıları yönlendirecek web site sayfası ile değiştirilir. 
Aslına bakılırsa kurulumu oldukça basittir fakat yine de SEO yöneticilerinin kurulumu yapmasında fayda var. Özellikle risk almak istemeyen web siteleri Ads cloaker işlemi için Seo uzmanları ile çalışabilir. 
Ads Cloaker Adwors İşlemlerini Önler mi?
Ads cloaker sistemi yalnızca site adresini saklamak için kullanılan bir koddan ibarettir. Web sitesinde yer alan içerik ve içerikteki anahtar kavramlara etki göstermez. Bu nedenle güvenle kullanılabilir hatta her web sitesinde kullanılması gereken bir özelliktir. 
1 note · View note