Tumgik
drmabolghasemi-blog · 7 years
Text
عصب کشی
دندان درد یکی از آن دسته بیماری هایی که برای هیچکس قابل تحمل نیست. استفاده از اسپری، داروهای تسکین دهنده درد، شستشوی دهان با مواد ضدعفونی کننده و ... از جمله روش هایی است که هنگام درد دندان می‎توان با آن مقابله کرد. اما این روش ها همگی موقتی هستند و باید به دنبال روش بهتری بود. عصب کشی دندان یکی از جدیدترین روش ها برای مقابله با درد دندان است. این روش زمانی که دندانها به طور وسیعی پوسیده و خراب شده اند، قابل استفاده است. در این صورت دندان ابتدا با استفاده از ماده پرکننده ترمیم می‎شود و در صورتی که مشکل دیگری در دندان وجود داشته باشد، دندانپزشک آن را برطرف می‎کند.
زمانی که گفته می‎شود به عصب دندان رسیده، به این معناست که پوسیدگی دندان بیش از حد شده است و درد به قسمت عصب دندان رسیده که درد آن ضرباندار و غیرقابل تحمل است. همچنین زمانی که درد به قسمت عصب دندان می‎رسد، دندان ها به شدت حساس می‎شوند. حساسیت آن در مقابل مواد غذایی گرم و سرد آشکار می‎شود که بسیار آزاردهنده است و تنها با مصرف مسکن آرام می‎شود. علت درد دندان پس از عصب کشی می‎تواند ناشی از موارد زیر باشد:
ترمیم دندان و یا بلند بودن پانسمان
فایل کردن دندان و التهاب انتهای ریشه
واکنش افزایش حساسیت به بعضی از مواد پر کننده ریشه
مراحل عصب کشی دندان
ابتدا دندانپزشک زیبایی دندانهای پوسیده را به طور کامل بررسی و از آنها عکس تهیه می‎کند. این کار تنها در چند دقیقه انجام می‎شود. رادیوگرافی از دندانهای پوسیده به منظور مشخص شدن، حدود ریشه و میزان پوسیدگی و وجود یا عدم وجود ضایعات دور ریشه است. در مرحله بعد دندانپزشک ، پوسیدگیها دندان را برداشته و حفره دسترسی به عصب دندان را ایجاد می‎کند و با کمک دستگاه اپکس فایندر و یا به کمک رادیوگرافی، طول ریشه دندان تعیین می‎شود. پاکسازی کانال دندان به کمک فایلهای دستی و یا روتاری و شستشوی کانالهای دندان نیز از دیگر مراحل عصب کشی دندان است.
در پایان عصب کشی، کانال دسترسی به عصب خشک می‎شود. سپس دندانپزشک آن را با ماده گوتاپرکا پر می‎کند. تمامی مراحل عصب کشی دندان به وسیله دستگاه اپکس فایندر و فایلهای روتاری انجام می‎شود. این کار موجب افزایش کیفیت و سرعت کار و همچنین کاهش درد بعد از عصب کشی می‎شود.
نحوه عصب کشی دندان با لیزر
عصب کشی دندان می‎تواند از طریق مختلفی انجام شود. یکی از این روشها لیرز است که به عنوان جدیدترین روش های عصب کشی دندان محسوب می‎شود. در این روش یک لایه برجا مانده از دندان تمیز و سپس جای آن سائیده می‎شود تا محل رشد باکتری ها و محل عفونت دندان حذف شود. در مرحله بعد، ریشه دندان به طور کامل استریل می‎شود تا تمام باکتری ها از بین رود. در غیر اینصورت زمان تابش نور لیزر به دندان که فراتر از حضور باکتری ها در ریشه است، مشکل ساز می‎شود و ممکن است پس از درمان، درد دندان همچنان باقی بماند.
در زمان درمان نیز دندان بیمار با تزریق دارو کامل بی حس می‎شود تا میزان درد کم شود و دندانپزشک بتواند با تسلط کامل تر و بدون استرس درمان را آغاز کند. البته تفاوت آناتومیک در نحوه عصب کشی نقش زیادی دارد. در برخی از بیماران ممکن است درمان با سختی بیشتری انجام شود. پس از درمان نیز درد کاملا طبیعی است که با مصرف داروهای مسکن قابل رفع است.
عصب کشی مجدد دندان
در برخی موارد دندان عصب کشی شده مجدد به عصب کشی نیاز پیدا می‎کند که علت آن می‎تواند یکی از موارد زیر باشد:
-          در صورتی که عصب کشی اولیه موفق نباشد، مجدد باید عصب کشی شود.
-           در برخی موارد نیز عصب کشی موفق است اما در اثر عدم مراقبت درست، دندان دچار عفونت می‎شود. در این صورت باید دندان دوباره عصب کشی گردد که جراحی پری اپیکال نیز با آن صورت می گیرد.
-          زمانی که پوسیدگی ثانویه نیز در زیر دندان عصب کشی شده بوجود آمده و دندان باید روکش شود، عصب کشی مجدد دندان ضرورت پیدا می‎کند. زیرا ممکن است میکروب های موجود در پوسیدگی از طریق کانال ریشه به انتهای دندان برسد و به عفونت منجر شود.
عصب کشی دندان عفونی
در صورتی که دندانها به عفونت دچار شده باشند، منبع رشد باکتریهای بی هوازی بوده که برای لثه و فک خطرناک هستند. زیرا این باکتری ها مقاومت بالایی داشته و بدون اکسیژن تکثیر می شوند. در این شرایط دندانپزشک تمهیدات دیگری را در پیش می گیرد و با تجویز داروهای آنتی بیوتیک، بیمار را برای درمان عفونت کمک می کند. پس از درمان و رفع شدن عفونت، عصب کشی انجام می شود.
عوارض و معایب عصب کشی دندان
یکی از عوارض شایع عصب کشی دندان، شکستن دندان عصب کشی شده می باشد که دلیل آن ممکن است ضعیف بودن دندان در اثر پوسیدگی باشد. در این شرایط دندانپزشک باید با دقت و وسواس بیشتری کار کند. پس از عصب کشی نیز بهتر است دندانهای با استقامت کمتر، روکش شوند تا از شکستن آنها جلوگیری شود.
1 note · View note
drmabolghasemi-blog · 7 years
Text
اصلاح طرح لبخند در چه سنی باید انجام شود ؟
اصلاح طرح لبخند بدون محدودیت جنسی انجام می شود و همیشه مراجعین از بین مردان و زنان هستند. اما اینکه چه سنی برای انجام اصلاح طرح لبخند و درمانهای دندانپزشکی زیبایی مناسب است، جای سوال دارد. برخی تصور می کنند با افزایش سن آنها، زمان اصلاح طرح لبخند برای آنها به اتمام رسیده است. برخی دیگر نیز که در سنین نوجوانی هستند، همیشه برای آنها سوال است که آیا می توانند برای اصلاح طرح لبخند اقدام کنند یا خیر و آیا سن آنها در نتیجه درمان تاثیری دارد؟
پاسخ به همه این سوالات را می توان در نوع درمان و روش های مختلفی که برای اصلاح طرح لبخند استفاده می شود، جستجو کرد. در زیر با توجه به انواع روش های اصلاح طرح لبخند به تاثیر سن در اصلاح طرح لبخند می پردازیم.
اصلاح طرح لبخند با ارتودنسی و شرایط سنی آن
ارتودنسی یکی از درمان هایی که به تحمل بالایی نیاز دارد. این روش درمانی بین 6 ماه تا دو سال به طول می انجامد و در این مدت نیز معاینات، بررسی ها و ترمیم های زیادی را می طلبد. از این نظر ممکن است کودکان تحمل برخی از مراحل درمان ارتودنسی را نداشته باشند. با این وجود باید گفت از آنجا که ارتودنسی برای حرکت ریشه دندانها صورت می گیرد تا نهایتا دندانها مرتب شوند، به هر میزان که سن بیمار کمتر باشد، ریشه دندان در مدت کوتاه تری حرکت کرده و به جای استاندارد خود می رسد که در سنین پایین تر (بین 10 تا 18) ریشه دندان ها به اندازه کافی محکم نشده اند و به راحتی حرکت می کنند و همین عامل موجب کمتر شدن طول درمان ارتودنسی می شود.
با وجود این، هیچ محدودیت سنی برای ارتودنسی وجود ندارد و تمامی بیماران در هر سنی که باشند می توانند برای انجام این روش اقدام کنند. هر چند گفته می شود که در سنین بالاتر، طول درمان بیشتر است و نتیجه نیز با سختی بیشتری حاصل می شود، با این وجود هر کس در هر سنی می تواند از این روش اصلاح طرح لبخند استفاده کند.
سن برای ایمپلنت
یکی دیگر از روش های اصلاح طرح لبخند، جایگزین کردن دندان است. در کسانی که به هر دلیلی یکی از دندانهای خود را از دست داده باشند، ترمیم دندانهای آنها تنها با استفاده از روش کاشت دندان انجام می شود. البته گفته می شود این روش تنها برای افرادی بالای 18 سال قابل استفاده است. در صورتی که یکی از دندانهای کودک کنده شود، نمی تواند از این روش استفاده کند. تنها راهی که برای او باقی می ماند، استفاده از پروتزهای مصنوعی برای پرکردن جای خالی دندان است که تا سن 18 سالگی در دهان باقی مانده و پس از رسیدن به سن مناسب، می تواند از روش کاشت دندان یا ایمپلنت استفاده کند. در واقع در سنین کودکی استخوان فک به رشد کافی نرسیده تا بتواند به پایه ایمپلنت متصل شود.
سن مناسب برای سفید کردن دندان
سفید کردن نیز یکی دیگر از روش های مرسوم برای اصلاح طرح لبخند است که البته برای آن شرایط سنی تعیین نشده، اما توجه به برخی از نکات می تواند در نتیجه نهایی تاثیر گذار باشد. برای سنین نوجوانی و کودکی استفاده از این روش توصیه نمی شود. زیرا دندانها مقاومت کافی در مقابل بلیچینگ را ندارند. بویژه مینای دندانهای شیری که نسبت به دندانهای دائمی از مقاومت کمتری برخورداند. البته در سنین پایین دندانها کمتر دچار تغییر رنگ می شود و با افزایش سن است که رنگ آنها تغییر کرده و به بلیچینگ نیاز پیدا می کند.
سن مناسب برای لامینیت
لامینیت و روکش کردن زمانی استفاده می شود که دندانها بد رنگ، بد شکل و یا از هم فاصله داشته باشند. هر چند برای این روش درمانی هیچ محدودیت سنی وجود ندارد و بیماران در هر سنی که باشند می توانند از آن استفاده کنند، اما از آنجا که در این روش مقداری از دندانها تراش داده می شود، بهتر است برای نوجوانان و کودکان استفاده نشود. زیرا در صورتی که بخواهد روکشها را کنار بگذارد، امکان آن وجود ندارد و مجدد از روکش استفاده کنند.
1 note · View note
drmabolghasemi-blog · 7 years
Text
آیا یک خانم باردار می تواند به دندانپزشکی مراجعه نماید؟
رابطه دندانپزشکی و بارداری
عمده سوالاتی که خانم های باردار در طول دوران بارداری خود اغلب از دندانپزشکان دارند عبارتند از:
آیا استفاده از آمپول بی حسی در دوران بارداری برای مادر و کودک مضر می باشد یا خیر ؟
در پاسخ به این سوال می توان گفت آدرنالین موجود در این لیدوکائین ممکن است بعد از تزریق باعث افت فشار در خانم باردار شود لذا برای بیمارانی که مشکل فشار و یا ناراحتی قبلی دارند استفاده نمی شود . بنابراین متخصص زنان و زایمان برای اینکه در طول ارائه خدمات دندانپزشکی مادران باردار دچار افت فشار نشوند معمولا توصیه می کنند که از تزریق آمپول های حاوی آدرنالین اجتناب شود .
آیا رادیو گرافی دندانپزشکی برای مادران باردار مضر است ؟
در مادران باردار با توجه به اینکه جنین در حال رشد و تکامل می باشد هر نوع اشعه رادیوگرافی برای آن مضر بوده و باید اکیدا از این کار پرهیز شود.
موضوعی که باید به آن توجه داشت این است که مادران بارداری که دندان دردهای شدیدی دارند و دکتر معالج آنها مجبور به عصب کشی می باشد تا مرحله ای کار دندان خانم باردار را انجام می دهد که بشود بدون رادیو گرافی کار را پیش ببرد که در بیمار ساکت شود سپس دندان بیمار را پارنسمان کرده کافیست بقیه درمان بعد به بعد از زایمان موکول کند.
تاثیراتی که دوران بارداری بر دهان و دندان دارد :
در دوران بارداری با توجه به تغییرات هورمونی که در بدن مادر رخ می دهد تغییراتی در لثه های مادر ایجاد می شود که در مجموع باعث تورم جزئی لثه ها شده و همین امر رعایت بهداشت دهان و دندان را مشکل می کند مادران باید توجه داشته باشند که در طول دوران بارداری لثه ها به مراقبت بیشتری نیاز دارند تا مشکلات به حداقل برسند لذا توصیه می شود دوبار جرم گیری در طول دوران بارداری به رعایت این بهداشت کمک بسزایی خواهد کرد.
خانم ها باید توجه داشته باشند قبل از اقدام به بارداری حتما به وضعیت دندان ها رسیدگی کنند تا در دوران بارداری با مشکلات دهان و دندان مواجه نشوند.
خوشبختانه با فرهنگ سازی که اخیرا در این زمینه در جامعه صورت گرفته می توان مشاهده کرد که تعداد خانم هایی که تصمیم به بچه دار شدن می گیرند قبل از حامله شدن به دندان پزشک زیبایی خود مراجعه کرده و درمان های دندانی خود را انجام می دهند در حال افزایش است تا در طی دوران بارداری مشکلی نداشته باشند . لذا توصیه اغلب دندانپزشکان به خانم های باردار این است که بعد از انجام کلیه خدمات دندانپزشکی حداقل دوبار برای چک کردن لثه ها در طی حاملگی به دندانپزشک خود مراجعه نموده تا در صورت نیاز جرم گیری هم برایشان انجام شود.
1 note · View note
drmabolghasemi-blog · 7 years
Text
لامینت یا ونیر چیست ؟
لایه نازک به رنگ دندان می باشد که بر روى سطح بیرونى دندان گذاشته می شود و جهت اصلاح شکل ،رنگ ،اندازه و تناسب بین دندان ها استفاده می شود. در نوع سرامیکى آن دندان ها کمى تراش خورده و سپس قالب گیرى می شود و پس از ساخت آن در لابراتوار توسط دندانپزشک زیبایى بر روى دندان ها چسبانده می شود. در لامینیت کامپوزیتی  ونیر معمولا دندان ها تراش نمى خورند و با مواد همرنگ دندان در مطب توسط دندانپزشک زیبایى بر روى دندان ها آماده می شود. توجه داشته باشید که تراش خوردن یا نخوردن دندان ها بستگى به وضعیت دندان هاى بیمار دارد نه نوع درمان ( سرامیکى یا کامپوزیتى) در صورتى که دندان هاى بیمار از نظر سایز کوچک باشد و بین آنها فاصله وجود داشته باشد مى توان ادعا کرد که هیچگونه تراش بر روى دندان ها لازم نیست  در صورت بهم ریختگى دندان ها و بزرگ بودن سایز آنها بستگى به مقدار نامرتبى دندان ها و بزرگى آنها تراش دندان ها ضرورى است . در صورت درمان دندان ها حتى با وجود تراش آنها به شرط درمان مناسب توسط دندانپزشک زیبایى و ترمیمی ماهر نگران دوام دندان هاى خود نباشید ،یک درمان خوب و ایده آل به اندازه عمر دندان هاى طبیعى شما ،دوام و مقاومت دارد . برای کسب اطلاعات بیشتر درباره  اصلاح لبخند لثه ای به وبسایت دکتر ابوالقاسمی مراجعه کنید.
1 note · View note
drmabolghasemi-blog · 7 years
Photo
Tumblr media
http://www.drmabolghasemi.com/blog
0 notes
drmabolghasemi-blog · 7 years
Text
عوامل تاثیر گزار در طول عمر لامینیت دندان
عوامل و دلایل بسیاری در طول عمر و دوام لامینیت دندان تاثیر می گزارد که در این مقاله به دو مور از مهم ترین این عوامل را برسی می کنیم.
1- مراقبت و بهداشت بیمار:
بعد از گذاشتن لامینیت با کیفیت توسط یک دندانپزشک زیبایى متبحر مهمترین عامل در دوام لامینیت دندان مراقبت و رعایت بهداشت از جانب بیمار می باشد ،لامینیت هم مانند دندان هاى طبیعى نیاز به استفاده از مسواک و نخ دندان بصورت مرتب دارد و همچنین از لحاظ عادات غذایى مانند شکاندن تخمه ژاپنى و یا گاز زدن یخ و گاز زدن میوه هایى با هسته هاى سفت مانند شلیل و هلو می تواند باعث شکستن دندان هاى طبیعى فرد شود به لامینیت هم آسیب مى رساند
2- دقت و مهارت دندانپزشک :
مهترین گزینه براى درمان خوب و ماندگار طرح درمان مناسب می باشد که براى هر بیمار به طور اختصاصى باید بررسى گردد و بر اساس وضعیت خرابى و پوسیدگى دندان ها و موقعیت دندان هاى بیمار نسبت به فک مورد توجه قرار گیرد  توجه داشته باشید که درمان لامینیت  همیشه بهترین گزینه نمی باشد و حتما
دندان پزشک زیبایی ترمیمی
باید وضعیت بهداشتى بیمار شدت پوسیدگى ها و پرکردگى هاى دندان ها و عادات دهانى و غذایى مانند دندان قورچه ،خوردن تخمه و تنقلات سفت را در نظر داشته باشد ،لزوم درمان ماندگار طرح درمان مناسب دقت و مهارت دندانپزشک زیبایى می باشد
در صورتى که عوامل ذکر شده بدرستى انجام گیرد مى توان انتظار داشت که عمر و دوام لامینیت ها به اندازه دندان هاى طبیعى بیمار قبل از انجام لامینیت باشد(توجه داشته باشید
دوام لامینیت
و هر درمان دندانپزشکى دیگرى به عوامل زیادى بستگى پیدا مى کند و به هیچ وجه مقدار زمان ماندگارى درمان قابل پیش گویى نیست ولى با رعایت نکات ذکر شده مى توان درمانى با ماندگارى طولانى مدت را امیدوار بود)
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اصلاح طرح لبخند به وبسایت دکتر ابوالقاسمی مراجعه کنید.
www.drmabolghasemi.com
1 note · View note
drmabolghasemi-blog · 7 years
Text
انواع روکش هاى دندانی (crown)
١. روکش هاى تمام متال (full metal)
این روکش ها از آلیاژ فلزى و ترکیب چند نوع فلز می باشد که اکثر
دندانپزشکان زیبایی
از آن ها استفاده می کنند.به دلیل شکل نازیبا از آنها امروزه کمتر استفاده میشود ،فقط در مواردى که نیاز به استحکام دندان هاى انتهایى با کمترین تراش میباشد،استفاده می شود.
- روکش هاى چینى (پرسلن یا سرامیک )
- روکش های  p.f.m (پرسلن متصل به فلز)
در واقع قدیمى ترین نوع روکش همرنگ دندان می باشد و به دلیل اینکه زیبایى و استحکام خوبى دارند و از نظر قیمتى نیز مناسب هستند، در حال حاضر بیشترین تقاضا را در بین تمامى روکش ها دارد. قسمت مرکزى یا همان فریم روکش از فلز مى باشد که یک لایه سرامیک هم رنگ دندان بروى آن اتصال پیدا مى کند.
2.
روکش زیرکونیا
این روکش ها نیز مانند روکش هاى p.f.m از دو قسمت تشکیل شده ،قسمت مرکزى (فریم) که از جنس زیرکونیوم است و فرق اساسى آن با p.f.m در همین قسمت میباشد که فریم آن سفید رنگ است و قسمت بیرونى آن از جنس سرامیک است. این روکش ها از نظر زیبایى ازروکش های p.f.m  زیباتر و طبیعى تر مى باشند و از لحاظ استحکام نیز با آن برابرى مى کند.
3. روکش هاى  I.P.S
اخیرا با پیشرفت تکنولوژى و علم روکش هاى تمام سرامیک ساخته شده که برخلاف روکش هاى قبلى در آن فلز به کار برده نشده است ،این روکش ها نیز شامل ٢ قسمت می باشند.
هسته مرکزى :که این قسمت از سرامیک تقویت شده ساخته مى شود و شباهت فوق العاده ى به ساختار طبیعى دندان دارد و پوشش خارجى که مانند بقیه روکش هاى سرامیکى است. روکش هاى E.Max  یا IPS Impress (2) جزو جدیدترین روکش هاى زیبایى مى باشند که به بازار عرضه شده و به دلیل زیبایى فوق العاده براى دندان هاى جلویى بسیار ایده آل هستند.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره
هزینه اصلاح طرح لبخند
 و  
ایمپلنت تهران
 به وبسایت دکتر ابوالقاسمی مراجعه کنید.
www.drmabolghasemi.com
0 notes
drmabolghasemi-blog · 7 years
Photo
Tumblr media
http://www.drmabolghasemi.com/Services/84/%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%84%D8%A8%D8%AE%D9%86%D8%AF-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C
0 notes
drmabolghasemi-blog · 7 years
Text
راه هاى بستن فاصله بین دندان ها (دیاستم )
١.اروتودنسى:
اولین و قدیمى ترین درمان براى بستن فاصله (دیاستم) بین دندان ها می باشد
مزایا و معایب اورتودنسى براى بستن فاصله :
مزایا :
زمانى که فاصله بین دندان ها زیاد باشد و اندازه دندان ها بزرگ و حجیم باشند یا در مواردى که فاصله بین دندانى به دلیل نداشتن یک یا چند دندان بوجود آمده باشد و زمانى که خط وسط دندان (Mid Line) انحراف داشته باشد اورتودنسى بهترین درمان براى اصلاح فاصله بین دندانى می باشد
معایب:
زمان درمان اورتودنسى طولانى میباشد و بعد از اتمام درمان نیز به دلیل ثابت نگه داشتن دندان ها در وضعیت جدید نیاز به استفاده از پلاک اورتودنسى و یا بستن سیم در پشت دندان ها براى مدت طولانى میباشد که این موارد مخصوصاً در افراد بالغ و مسن معمولاً قابل پذیرش نیست
درمان اورتودنسى فقط فاصله بین دندانى را اصلاح می کند و در مواردى که مشکلاتى نظیر بد شکلى و بد رنگى هم در دندان ها وجود داشته باشد فقط با اورتودنسى قابل حل نمی باشد و نیاز به انجام درمان هاى مکمل می باشد
معمولاً هزینه درمان اورتودنسى بیشتر از هزینه بستن فاصله دندان ها با کامپوزیت می باشد (در صورت درمان با
لامینیت
هاى سرامیکى هزینه دندان چندان فرقى با اورتودنسى پیدا نمى کند)
٢.بستن فاصله بین دندانى با کامپوزیت:
ساده ترین راه براى بستن فاصله بین دندانى پر کردن فضاى بین دندان ها با مواد هم رنگ دندان (کامپوزیت) می باشد
روش ارزانى می باشد و معمولاً تمام دندان ها را مى توان در یک جلسه درمان کرد.
معایب :
با این روش فقط فاصله ها بسته میشود در صورتى که فاصله زیاد باشد بعد از درمان با این روش طول و عرض دندان ها بهم مى خورد و در حقیقت دندان ها کوتاه و چاق به نظر می رسند
هیچگونه بد شکلى و بد رنگى اصلاح نمیشود و فقط در زمانى که فاصله بین دندان ها کم باشد و سایز دندان ها طورى باشد که ارتفاع آن زیاد و عرض دندان ها کم باشد مورد استفاده دارد
٣.لامینت:
در صورتى که طرح درمان اورتودنسى براى بستن فاصله دندانى(دیاستم)مورد قبول بیمار قرار نگیرد و یا نظر دندانپزشک نسبت به اورتودنسى مثبت نباشد بهترین درمان براى بستن فاصله دندانى کامپوزیت ونیر یا لامینت ونیر می باشد.
مزایا :
با استفاده از این روش میتوان تناسب دندانى را حفظ و یا اصلاح نمود تا دندان ها کوتاه و پهن دیده نشوند
علاوه به بستن فاصله ها در صورت مهارت کافى
دندانپزشک زیبایی
مى توان لبخند بسیار زیبایى به شخص هدیه کرد
با این روش بد رنگى و بد شکلى دندان ها نیز اصلاح میشود و بهترین فرم دندان براى شخص در نظر گرفته میشود
معایب :
هزینه این درمان نسبتاً زیاد میباشد و بستگى به کیفیت کار و مهارت دندانپزشک ممکن است هزینه آن از درمان اورتودنسى هم بیشتر باشد ،مواردى که در قسمت مزیت هاى درمان اورتودنسى قبلاً گفته شده نیز از جمله موارد عدم استفاده از لامینت به عنوان درمان براى بستن فاصله دندان(دیاستم)می باشد
قطعاً مراجعه به یک دندانپزشک با مهارت و مشاوره با ایشان بهترین راه براى درک بهتر طرح درمان میباشد و نظر کارشناسى دندانپزشک زیبایى جهت انتخاب درمان مناسب بهترین راه براى بستن فاصله بین دندان هاى شما می باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ایمپلنت  و هزینه اصلاح طرح لبخند به وبسایت کلینیک دندانپزشکی زیبایی دکترابوالقاسمی مراجعه کنید.
www.drmabolghasemi.com
0 notes
drmabolghasemi-blog · 7 years
Text
بلیچینگ چیست و چه مزایا و معایبى دارد؟
سفید کردن دندان ها به صورت شیمیایى و با استفاده از فعل و انفعالى که در سطح دندان ها به وجود مى آورد بلیچینگ گفته می شود
به طور کلى از نظر اجراى درمان بلیچینگ به دو روش انجام می شود:
چگونگی سفید کردن دندان در مطب
:
در این روش با استفاده از یک لایه پلاستیکى که با اشعه تغییر ساختارى پیدا مى کند و از حالت خمیرى به حالت سخت در مى آید از لثه ها محافظت می شود سپس با ماده بلیچینگ با غلظت بالا یک لایه بروى سطح بیرونى دندان ها کشیده می شود. براى بدست آمدن نتیجه بهتر و کوتاه تر شدن زمان بلیچینگ این ماده را مى توان با دستگاه هاى مخصوص مثل پلاسما آرک ،لایت کیور و یا لیزر فعال کرد
چگونگی سفید کردن دندان خانگى :
در این روش ابتدا دندانپزشک زیبایی از فک بالا و پایین بیمار قالب گرفته و بر اساس آن دو عدد ترى ساخته می شود که ماده
بلیچینگ
داخل ان گذاشته شده و بروى دندان ها قرار می گیرد.
کدام روش بهتر است؟
در روش مطبى سرعت سفید شدن بالا مى باشد و در همان جلسه نتیجه دیده می شود ولى در روش داخل منزل سرعت پایین است و زمان کار بیشتر است.اساتید زیبایى ترکیب هر دو روش را پیشنهاد مى کنند و دلیل آن هم این است که ترکیب هر دو روش باعث ماندگارى بیشتر و سفیدى بیشتر می شود.
با بلیچینگ دندان ها چقدر سفید میشوند؟
این سوالى است که هیچکس نمى تواند ادعا کند که جواب آن را مى داند
با بلیچینگ دندان ها از یک درجه تا چندین درجه مى تواند سفید شود و مقدار سفیدى دندان ها بستگى به جنس دندان ها و نوع رنگدانه هاى رسوب کرده در دندان ها دارد.مقدار ماندگارى بلیچینگ هم بستگى به بهداشت بیمار ،نوع غذاها و رنگدانه هاى غذایى که مصرف مى کنند دارد.در ضمن بلیچینگ هر چند وقت یک بار باید انجام شود تا ثبات رنگ آن باقى بماند.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره
عوارض جانبی اصلاح طرح لبخند
و
ایمپلنت
به وبسایت دکتر مهدی ابوالقاسمی مراجعه بفرمایید.
www.drmabolghasemi.com
0 notes
drmabolghasemi-blog · 7 years
Text
نکاتى درباره دندان مصنوعى
دندان مصنوعى براى چند هفته ممکن است باعث ناراحتى بیمار گردد تا کم کم  به آن عادت شود.تا قبل از اینکه عضلات گونه و زبان یاد بگیرند تا آنرا در جاى خود نگهدارند ممکن است احساس لقى در دندان مصنوعى داشته باشید. ممکن است دهان دچار التهاب و زخم گردد و یا به طور موقت افزایش جریان بزاق را تجربه کنید ،به مرور که بافت دهان به دندان مصنوعى (پروتز کامل) عادت مى کند ،این مشکلات هم کم می شود ،معمولاً بعد از تحویل پروتز چند جلسه ویزیت جهت پیگیرى و رفع مشکلات بخصوص زخم و التهاب نیاز می باشد.
آیا با دندان مصنوعى قادر به جویدن هستم؟
جویدن با پروتز نیازمند کمى تمرین است
ابتدا باید با غذا هاى نرم و یا ترد و شکننده و بریدن آن به تکه هاى کوچک شروع کرد و همزمان با هر دو سمت دهان و به آرامى جوید تا باعث بلند شدن پروتز نشود
تا به مرور به رژیم غذایى نرمال عادت کنید ،حدود دو تا سه ماه زمان لازم است تا به دندان جدیدتان عادت کنید
آیا قادر به صحبت کردن با دندان مصنوعى هستم؟
تلفظ بعضى لغات نیاز به زمان دارد ،کلماتى که با آنها مشکل دارید با صداى بلند تکرار کنید
اگر موقع حرف زدن دندانتان صدا مى دهد ،آهسته تر صحبت کنید ،بعضى وقتها هنگام سرفه و عطسه پروتز از جاى خود حرکت مى کند ،آنرا با جویدن و قورت دادن آب دهان به سر جاى خود برگردانید.
چه مدت از شبانه روز از دندان مصنوعى میتوانم استفاده کنم؟؟
دندانپزشک در این زمینه راهنمایى هاى لازم را به شما خواهد نمود ،در طول چند روز اول بهتر است به طور دایم و هنگام خواب هم پروتز در دهان شما باشد تا تنظیمات اولیه آن انجام شود
پس از آن دندان ها را باید موقع خواب از دهان خارج کنید اینکار باعث استراحت لثه ها میشود و به سلامت لثه ها کمک میکند
فقط هنگامى که پروتز ها از دهان خارج شد در جاى مرطوب نگهدارى شود
چگونه از پروتز کامل مراقبت کنم؟؟
دندان مصنوعى اگر از ارتفاع کم هم بروى سطح سخت بیافتد احتمال دارد بشکند ،پس زمانى که براى تمیز کردن آنرا از دهان خارج میکنید مراقب باشید
مثل دندان هاى طبیعى دندان هاى مصنوعى را باید روزانه با مسواک تمیز کنید تا پروتز از مواد غذایى و پلاک هاى باقى مانده پاک شوند
بهتر است از مسواک هاى مخصوص پروتز یا مسواک هاى نرم استفاده کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اصلاح طرح لبخند و دندان پزشک زیبایی ترمیمی  مقالات وب سایت دکتر ابوالقسمی را مطالعه بفرمایید
1 note · View note
drmabolghasemi-blog · 7 years
Text
نکاتى درباره دندان مصنوعى
دندان مصنوعى براى چند هفته ممکن است باعث ناراحتى بیمار گردد تا کم کم  به آن عادت شود.تا قبل از اینکه عضلات گونه و زبان یاد بگیرند تا آنرا در جاى خود نگهدارند ممکن است احساس لقى در دندان مصنوعى داشته باشید. ممکن است دهان دچار التهاب و زخم گردد و یا به طور موقت افزایش جریان بزاق را تجربه کنید ،به مرور که بافت دهان به دندان مصنوعى (پروتز کامل) عادت مى کند ،این مشکلات هم کم می شود ،معمولاً بعد از تحویل پروتز چند جلسه ویزیت جهت پیگیرى و رفع مشکلات بخصوص زخم و التهاب نیاز می باشد.
آیا با دندان مصنوعى قادر به جویدن هستم؟
جویدن با پروتز نیازمند کمى تمرین است
ابتدا باید با غذا هاى نرم و یا ترد و شکننده و بریدن آن به تکه هاى کوچک شروع کرد و همزمان با هر دو سمت دهان و به آرامى جوید تا باعث بلند شدن پروتز نشود
تا به مرور به رژیم غذایى نرمال عادت کنید ،حدود دو تا سه ماه زمان لازم است تا به دندان جدیدتان عادت کنید
آیا قادر به صحبت کردن با دندان مصنوعى هستم؟
تلفظ بعضى لغات نیاز به زمان دارد ،کلماتى که با آنها مشکل دارید با صداى بلند تکرار کنید
اگر موقع حرف زدن دندانتان صدا مى دهد ،آهسته تر صحبت کنید ،بعضى وقتها هنگام سرفه و عطسه پروتز از جاى خود حرکت مى کند ،آنرا با جویدن و قورت دادن آب دهان به سر جاى خود برگردانید.
چه مدت از شبانه روز از دندان مصنوعى میتوانم استفاده کنم؟؟
دندانپزشک در این زمینه راهنمایى هاى لازم را به شما خواهد نمود ،در طول چند روز اول بهتر است به طور دایم و هنگام خواب هم پروتز در دهان شما باشد تا تنظیمات اولیه آن انجام شود
پس از آن دندان ها را باید موقع خواب از دهان خارج کنید اینکار باعث استراحت لثه ها میشود و به سلامت لثه ها کمک میکند
فقط هنگامى که پروتز ها از دهان خارج شد در جاى مرطوب نگهدارى شود
چگونه از پروتز کامل مراقبت کنم؟؟
دندان مصنوعى اگر از ارتفاع کم هم بروى سطح سخت بیافتد احتمال دارد بشکند ،پس زمانى که براى تمیز کردن آنرا از دهان خارج میکنید مراقب باشید
مثل دندان هاى طبیعى دندان هاى مصنوعى را باید روزانه با مسواک تمیز کنید تا پروتز از مواد غذایى و پلاک هاى باقى مانده پاک شوند
بهتر است از مسواک هاى مخصوص پروتز یا مسواک هاى نرم استفاده کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اصلاح طرح لبخند و دندان پزشک زیبایی ترمیمی  مقالات وب سایت دکتر ابوالقسمی را مطالعه بفرمایید
www.drmabolghasemi.com
1 note · View note
drmabolghasemi-blog · 7 years
Text
نکاتى که با رعایت آنها میتوانید عمر ایمپلنت ها را تا ٢٥ سال بالا ببرید:
١.در طول سه هفته اول پس از گذاشتن ایمپلنت با آنها غذا نجوید
٢.مراقب عفونت هاى اطراف ایمپلنت باشید
مهمترین عامل اولیه شکست پس از جراحى ایمپلنت ،عفونت اطراف ایمپلنت و استخوان و یا جایگذارى غلط و ضعیف ایمپلنت در داخل استخوان مى باشد
که مورد دوم بستگى کامل به مهارت و دقت جراح دارد و مساله عفونت با رعایت نکات دقیق بهداشتى توسط بیمار انجام میشود که شامل شستشوى روزانه با دهان شویه کلر هگزیدن و زدن مسواک با برس هاى خیلى نرم میباشد و همچنین آنتى بیوتیک هاى تجویز شده توسط جراح باید به طور کامل مصرف شوند.
٣.ایمپلنت را با مسواک تمیز کنید
بعد از برداشتن بخیه ها باید ناحیه ��ذاشتن ایمپلنت به طور کامل با مسواک نرم تمیز شود ،روزى سه بار مسواک زدن و استفاده روزانه از دهان شویه یا سرم شستشو و یا آب نمک جهت حذف ذرات غذایى و تجمع میکروب ها ضرورى میباشد
٤.بهداشت دهان و دندان را به طور کامل رعایت کنید
ممکن است شخص داراى پروتز متحرک و یا ثابت در دهان باشد و باید کاملاً تمامى قسمت هاى آن با مسواک و نخ دندان تمیز شود در قسمت هایى که دسترسى اولیه کم است مانند پشت دندان عقل باید با مسواک کودکان که سر کوچکى دارد تمیز شوند
تمامى سطوح دندان و پروتز هاى داخل دهان باید از وجود پلاک و ذرات غذایى تمیز شوند.
٥.هر ٦ ماه یکبار براى بررسى وضعیت ایمپلنت و بافت هاى اطراف آن به دندانپزشک مراجعه کنید
ویزیت دندانپزشکى جهت معاینه شیار لثه و احتمال وجود التهاب و گیر غذایى در اطراف ایمپلنت ضرورى میباشد اگر جراحى ایمپلنت و گذاشتن روکش توسط یک نفر انجام نشد ،جهت معاینه باید به دندانپزشکى که روکش ایمپلنت را براى شما انجام داده مراجعه نمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره  نگهداری ایمپلنت ، دندانپزشکی زیبایی ، ترمیمی و اصلاح طرح لبخند به وب سایت دکنر ابوالقاسمی مراجعه نمائید
0 notes
drmabolghasemi-blog · 7 years
Text
سفید کردن دندان ها با استفاده از روش های طبیعی
به طور کلی رنگ پوست و رنگ دندان انسان ها با هم هماهنگی دارند مثلا انسان های سیاه پوست به دلیل رنگ سیاه پوست و خطای دید سفید تر به نظر می آیند ولی تغییر رنگ دندان ها فقط خطای دید و رنگ پوست انسان نیست و علت های دیگر دارد به طور مثال بعضی افراد به صورت ژنتیک، دندان های روشنی دارند ولی برخی دندان های شان ته رنگ زرد یا قهوه ای است یا بالارفتن سن، یکی دیگر از دلایل شایع بدرنگی دندان ها است ولی ناگفته نماند که کشیدن سیگار،خوردن بعضی از غذاها و نوشیدنی های خاص و حتی مصرف بعضی از داروها و بیماری ها باعث بدرنگ شده دندان ها می شود. ولی نگران نباشید بلیچینگ یا سفید کردن دندان ها هم به صورت گیاهی و هم با مراجعه به دندان پزشگ زیبایی انجام پذیر است ما در این مقاله شما را با سفید کردن دندان به صورت گیاهی آشنا می کنیم.
معرفی چند روش برای سفید کردن دندان ها
روش های طبیعی برای سفید کردن دندان ها بسیار است ولی ما چند تا از این روش ها را به صورت اختصار توضیح می دهیم.
سفید کردن دندان با استفاده از ریحان :
ریحان علاوه بر این که دوای درد هاست باعث سفید شدن دندان ها هم می شود و از دنهان را در برابر بیماری ها و عفونت ها بیمه می کند روش استفاده از ریحان به این صورت است که ریحان را خشک کرده و روی خمیر دندان ریخته و دندان ها را می شوییم این کا را روز انجام می دهیم.
سفید کردن دندان با استفاده از نمک :
یکی از قدیمی ترین روش برای شستن دهان و دندان ها و حتی سفید کردن دندان ها استفاده از نمک می باشد. نحوه انجام کار به این صورت می باشد که ابتدا نمک و زغال را باهم مخلوط کرده و سپس دندان ها را با آن تمیز می کنید این روش به باعث صیقل داده دندان ها می شود و لایه زرد چسبنده داندان را از بین می برد.
سفید کردن دندان با استفاده از هویج و پوست پرتقال :
پوست پرتقال برای از بین بردن بوی بد دهان و جلوگیری از ازد شدن دندان کاربرد دارد ،میکروب های دهان را از بین می برد و باعث خوشبو شدن دهان می شود. نحوه سفید کردن دندان با استفاده از پوست پرتغال به این صورت است که سوت پرتغال را به دندان ها بمالیم. فیر موجود در هویچ هم باعث می شود که جرم ها و زردی دندان ها از بین برود.
سفید کردن دندان با استفاده از جوش شیرین :
جوش شیرین ماده اسیدهای موجود در دهان را از بین می برد و دندان ها را صیقل می دهد و به آرامی زردی دندان ها را از بیین می برد و دندان ها را سفید می کند.
با تمامی این توضیحات و روش های گوناگون برای سفید کردن به صورت گیاهی ، بهتیرن روش برای سفید کردن و زیبایی دندان ها اصلاح طرح لبخند می باشد زیرا این روش هم سرعت بیشتری داد و هم زیر نظر دندان پزشک زیبایی ترمیمی دندان های شما سفید می شود.
0 notes
drmabolghasemi-blog · 7 years
Photo
Tumblr media
0 notes
drmabolghasemi-blog · 7 years
Text
لمینت دندان چیست؟
لمینت دندان لایه ای است همرنگ دندان که از جنس سرامیک می باشد. لمینت دندان برای هم رنگ کردن دندان ها و اصلاح طرح دندان ها کاربرد دارد. این روش درمانی یکی از رایج ترین روش درمانی برای ترمیم و زیبایی دندان به شمار می رود.لمینت دندان برای افرادی توصیه می شود که دندان های بد رنگ دارند یا دندان های شکسته یا بد فرم دارند کاربرد دارد. این روش همانند تمامی روش های اصلاح طرح لبخند دارای عوارض و معایب می باشد مثلا در لمینت کامپوزیتی به دلیل تغییر رنگ بیشتر و شفافیت کمتر دندان ها مصنوعی تر از لمینت سرامیکی بظر می آید و احتمال احتمال التهاب لثه هم نیز وجود دارد. انواع روش  قرار دادن لمینت دندان: روش غیر مستقیم (لمینت سرامیکی دندان) : این لمینت دندان سرامیکی از جنس سرامیک هستند. واز نظر ظاهر ، ثبات رنگ نسبت به لمینت های کامپوزیتی مقاوم تر هستند.هزینه ی لمینت دندان با این روش در مقایسه با روش دیگر بیشتر است. روش مستقیم (لمینت کامپوزیتی): روش دیگر قرار دارد کامپوزیت دندان است که نسبت به لمینت سرامیکی تراش کمتری به دندان داده می شود. میزان عبور نور کامپوزیت دندان بیشتر است و تنوع رنگ بیشتری داشته همچنین قیمت لمینت دندان با این روش ارزان تر از روش دیگر است.
بیشتر بیماران فکر می کنند که لمینت ها از دندان ها جدا می شود ولی باید گفت که اگر به به درستی نصب شود و طراحی دقیقی داشته باشد هیچوقت از دندان جدا نمی شود ولی باید مراقب لمینت ها باید باشیم و از آسیب رسیدن به آن جلوگیری کرد مثلان از گاز زدن و جویدن ته دیگ ها و میوه های سفت باید خودداری کرد.لمینت به عنوان پوششی است که فقط روی دندان را در بر گرفته و اگر بهداشت دهان رعایت نشود باعث ایجاد پلاک میکروبی در آن شده و پوسیده شود و باید آن را از پشت ترمیم کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره  دندان پزشک زیبایی ترمیمی به وبسایت دکتر ابولقاسمی مراجعه کنید
www.drmabolghasemi.com
0 notes
drmabolghasemi-blog · 7 years
Text
جذابیت هر چه بیشتر با اصلاح طرح لبخند
دندان پزشک ترمیمی و زیبایی شاخه ای از دندان پزشکی است که بیشتر تخصص این پزشکان شامل درمان هایی می شود که باعث حذف پوسیدگی، درد و از بین بردن میکروب ها ی نفوذ کرده به داخل بافت دهان و دندان می باشد. معاینه مداوم دندان ها توسطدندانپزشک ترمیمی، مراقبت و رعایت بهداشت از جمله مواردی است که می تواند از خراب شدن و پوسدگی دندان جلوگیری کند. کشیدن و جراحی دندان، عصب کشی، پر کردن دندان همه از خدماتی است که توسط دندان پزشک ترمیمی انجام می گیرد    
اصلاح طرح لبخند
یکی از بهترین رفتارهای انسانی لبخند زدن است. از زیباترین جلوه های چهره هر فرد دندان های سفید و مرتب است برای نقش بستن این لبخند زیبا باید به دندان پزشک ترمیمی و زیبایی مراجعه کنید تا با اصلاح طرح لبخند دندان هایی زیبا و صورتی جذاب داشته باشید.
اصلاح طرح لبخند برای بیمارانی انجام می شود که دندان های نامرتب، دارای فاصله زیاد، کوتاه و یا رو به جلو و بد رنگ باشند. نهایتا با انجام عملیات زیباسازی و ترمیم، طرح لبخند اصلاح شده و دندان هایی زیبا و بی نقص خواهید داشت.
عملیاتی که برای زیباسازی و ترمیم دندانها صورت می گیرد شامل: سفید کردن دندان با روش هایی مثل روکش دار کردن، عاج گذاری، پل گذاری، کامپوزیت، لامینیت، ارتودنسی و انواع روکش ها است.
 نگهداری طرح لبخند مستلزم مراقبت از دهان و دندان در طول زمان است. برای مثال، سفید کردن دندان باید گاهی اوقات تکرار شود تا درخشان بودن دندان ها ماندگار باشد و حفظ شوند. درانتخاب بهترین پزشک زیبایی از دندان های زیبا,مرتب,سفید و شیک و لبخند تاثیر گزار لذت ببرید.
اصلاح دندان ها نیاز به هزینه های بالایی دارد پس در انتخاب پزشک خود نهایت دقت را به کار گیرید تا از بهترین نتیجه برخوردار شوید.
قیمت و هزینه اصلاح طرح لبخند
قیمت و هزینه اصلاح طرح لبخند و ترمیم دندان ها به نوع بیمه درمانی، پزشک معالج و میزان اصلاح بستگی دارد در واقه هرچقدر مراحل درمان پیچیده تر باشد هزینه ها نیز به همان نسبت افزایش می یابد
0 notes