Visit Blog
Explore Tumblr blogs with no restrictions, modern design and the best experience.
Fun Fact
There's almost an equal split between the sexes on Tumblr - 51% male, 49% female.
#thenje shqip
leandronikolli · 3 days ago
Text
Nese jeta te duket e hidhur trrazoje se ka rene sheqeri ne fund.
24 notes · View notes
griuniverse · 5 days ago
Text
Shihni ëndërra zotëri?
-Shoh.Por nga ato që të bëjnë të zgjohesh e të mos flesh më nga trishtimi.Dhe jo nga ato që kërkon ti shohësh sërisht.
S.O
10 notes · View notes
epsilon-sigma-317 · 6 days ago
Text
Tumblr media
6 notes · View notes
fallenangels9 · 7 days ago
Text
E kërkush si ka math kpuct e mija, ska kalu nëpër rrugt që kam ec un që me e dit se si jam ndje kur kam ken vetëm . E kam histori që me ja than dikujt ndoshta edhe ja than shpirtin, un prap nuk jam qel !
2 notes · View notes
leandronikolli · 7 days ago
Text
Doktori qe do ju beje operacion pas 10 vitesh sot eshte ne mesim online dhe nuk e hap kameran fare.
28 notes · View notes
fallenangels9 · 9 days ago
Text
I wanted to be a warm wave
But why didn’t I know you’re the ocean ?
1 note · View note
fallenangels9 · 12 days ago
Text
E sot so tu m’vra arma por po m’vran karma,
Sot nihu i sigurt se ma shum se ti po kallna !
2 notes · View notes
valony · 16 days ago
Text
Gjith puno i drejt ruje njerin ton
Ruje venin ton ti jeto vertet
Qeli syt arrit mos ngre bari man
Shum permas ki vler so leht me arrit
Qata vyn mu kfjell diqka me qit ndrit
Ruju shpejt bjen ndell me njerzi mu qel
0 notes
griuniverse · 16 days ago
Text
Do të te jap dashurinë që mua me ka munguar.
S.O
3 notes · View notes
liviamuha · 17 days ago
Text
I can’t wait for the day I can tell my mom I made it✨
23 notes · View notes
arush-dudushi · 19 days ago
Text
Hej,
Si je? E nisa duke te pyetur si ndihesh a je mire? Pres te me genjesh per kete pytje, duke me pare ne sy dhe duke me folur se sa mire ke kaluar se si ke qene mire me shoqerine e re dhe si ata te kane ndihmuar te ngrihesh perseri pas asaj ndarje. Mos u perpiq te me mbushesh mendjen se te gjitha qe do me thuash jane te verteta. E di spo me njef, madje po mendon pse kam kto mendime por ti e di sesht e lehte te jesh une ne nji bote qe me rrethon. Dua te di a i mendon ndonjihere ato premtime? Ate premtimin se per cdo gje do te kishim njeri tjetrin, ku je sot? Pse qan n vetmi dhe se pranon pa me perqafuar mua? Dhe mua me ka marr malli per ty sidomos per perqafimin. Do te pres.
-cherik🥀
24 Mars 2021
14 notes · View notes