Visit Blog
Explore Tumblr blogs with no restrictions, modern design and the best experience.
Fun Fact
There's almost an equal split between the sexes on Tumblr - 51% male, 49% female.
#tekste shqip
epremte13 · 3 hours ago
Text
Kur jemi dasht ne, nuk e ka dit asnjeri
3 notes · View notes
theshapeofhershadow · 2 days ago
Text
Ka njerez per interese, ka njerez qe dojn veç veten.
15 notes · View notes
znj-trendafil · 3 days ago
Text
Nuk është acarimi që vret marrëdhëniet, por lodhja. Nëse acarohem, unë jam ktu. Nëse acarohem, mendoj për ty. Nëse acarohem, je brenda meje. Por, nëse lodhem, fikem. Nëse lodhem, jam diku tjetër.
Nëse lodhem, ti më ke humbur.
9 notes · View notes
leandronikolli · 6 days ago
Text
Nese jeta te duket e hidhur trrazoje se ka rene sheqeri ne fund.
28 notes · View notes
znj-trendafil · 7 days ago
Text
Si t’i them zemrës që nuk kthehesh më??
13 notes · View notes
leandronikolli · 10 days ago
Text
Doktori qe do ju beje operacion pas 10 vitesh sot eshte ne mesim online dhe nuk e hap kameran fare.
29 notes · View notes
oh-mjalteza · 11 days ago
Text
ajo asht' dhe zjarr dhe uj i shenjtë në t'njëjtën kohë, dhe shija që ti merr asht' n'varësi t'mënyrës si e trajton.
35 notes · View notes
znj-trendafil · 13 days ago
Text
Sometimes I want to write to you, but then I remember that it was you who moved away from me. So fuck off.
37 notes · View notes
znj-trendafil · 15 days ago
Text
Me ndejt nën shtëpi
në makinë
duke biseduar deri në mëngjes,
me dy birra dhe një paketë cigare
that’s love.
23 notes · View notes
znj-trendafil · 15 days ago
Text
Ai ishte dashuria jote e parë,
unë synoj të jem i fundit,
pavarësisht pritjes
the originals
17 notes · View notes
znj-trendafil · 15 days ago
Text
Më dhuro gjëra që nuk mund të blihen.
17 notes · View notes
epremte13 · 16 days ago
Text
Me pas ditë se ish’ kènë
i fundit përqafim
t’kisha rrok pak ma shumë,
pak ma shumë,
pambarim.
18 notes · View notes
znj-trendafil · 17 days ago
Text
Aj i preku shpirtin
para se me i prek trupin e saj
po u bë fatale per te.
20 notes · View notes